اطلاعیه ها
1400/7/3 شنبه
قابل توجه دانشجویان مقطع کارشناسی :
جديد ترين برنامه کلاسی دروس نظری- پاییز 1400

.

قابل توجه دانشجویان مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد ورودی های سالهای قبل

برنامه کلاسی دروس نظری- پاییز 1400
کلاسهای دروس  نظری پاییز 1400به صورت الکترونیکی در سامانه:online.pnuk.ac.ir  برگزاری می شود.
لطفا بعد از مطالعه موارد ذیل جهت دریافت برنامه کلاسی دروس، روی لینک دانشکده مربوطه کلیک نمایید.
1-این برنامه کلاس مربوط به دروس تئوری است که بصورت الکترونیکی برگزار میگردند.
2-با توجه به اینکه برخی کد درسها دارای چند گروه درسی می باشند صرفاً وارد کلاس مربوطه به گروه درسی مطابق انتخاب واحد خود در سیستم گلستان شوید.
3-در صورتی که درس شما در لیست موجود نیست احتمالا هنوز برنامه ریزی آن انجام نشده است، به تدریج، برنامه ریزی و اطلاع رسانی خواهند شد.
4- جهت استفاده از کلاسهای الکترونیکی سیستم کامپیوتر یا موبایل شما، باید آماده سازی گردد که جهت راهنمایی،فایل های راهنمای درج شده در همین صفحه را مشاهده فرمایید.
5- صرفا در ساعت و روز تعیین شده بر اساس کلاس، از طریق لینک معرفی شده وارد کلاس شوید.
6-برنامه دروس مقطع کارشناسی ارشد هم متناسب با رشته تحصیلی، در دانشکده های مربوطه درج شده است.
7-دروس تئوری رشته تربیت بدنی  در دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی برنامه ریزی شده است.
8-در هنگام ورود به سامانه از گزینه مهمان(guest) استفاده نموده و نام و نام خانوادگی خود را به فارسی نیز درج نمایید.
9-به منظور آگاهی از آخرین تغییرات برنامه، هر چند وقت یکبار سیستم خود را refresh (ctrl+f5) نموده و برنامه های جدید را دریافت نمایید.
10-برنامه های دروس زبان عمومی و فارسی عمومی در دانشکده زبان و ادبیات فارسی و زبانهای خارجه برنامه ریزی شده، حتما به گروه درسی این دروس دقت نمایید و طبق برگ انتخاب واحد در کلاس همان گروه درسی وارد شوید.
11- برنامه دروس اختیاری شناخت محیط زیست (دانشکده کشاورزی)و کلیات حقوق شهروندی (دانشکده حقوق) در برنامه دروس گروه معارف قرار داده شده و درس مبانی کارآفرینی در دانشکده علوم تربیتی برنامه ریزی شده است.
جهت مشاهده برنامه روي لينك زير كليك نماييد:

فايل هاي مربوطه :
دروس+گروه+معارف-مهر+1400 (1).xlsx37.491 KB